blikkenslager med akut service

Blikkenslager med fokus på høj kvalitet​

​Hos Vejstrup Blik - VVS A/S er vores fokus at være din lokale blikkenslager i Svendborg, som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål eller brug for selv det mindste.

Få en blikkenslager med god service

Uanset hvilken opgave eller hvilket projekt du er i gang med, står vi klar til smøge ærmerne op og træde til. Vi lægger utroligt meget vægt på den gode dialog med dig, så du får den bedste service. Derudover er vi en blikkenslager, der kun leverer højeste kvalitet. For os er det en æres sag, og vi går ikke før du er tilfreds.

En Blikkenslager der leverer

Vi tilbyder alt inden for blikkenslager arbejde, uanset om der blot er tale om en dryppende vandhane på badeværelset eller om tagrenden skal repareres eller udskiftes. Vi har stor erfaring, og vælger du os, får du en blikkenslager, der leverer det resultat, du har behov for. Vi er desuden medlem af Håndværkernes garanti, hvilket er kvalitetstempel af vores virksomhed, og du kan derfor trygt komme til os.

- Rasmus Rosengaard via Facebook

Har brugt Vejstrup af flere omgange, altid med imødekommende håndværkere, som sætter en dyd i at aflevere et godt håndværk med en flot finish.

- Jørgen Skovsgaard via Google

Seriøst firma med dygtige medarbejdere

- Vester Skerninge Teaterforening via Google

Endelig en god oplevelse med et VVS firma som syntes at gå op i deres håndværk og er gode til at vejlede og kommunikere.

- Kim Munch via Google

Super god service kan varmt anbefales

- Jan Boel Nielsen via Google

Et dygtigt firma med god service og godt arbejde

- Lasse Loebenstein via Google

Vi har haft hjælp til en totalrenovering af et ældre hus fra Vejstrup VVS. Det omfattede blandt andet helt ny installation, tilslutning til fjernvarme og opsætning af 3 badeværelser. Alle aftaler er kvalitets-, pris og tidsmæssigt blevet overholdt.

Skal du bruge en dygtig fagmand?

Bestil en servicemontør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane?

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt