Blikkenslager med fokus på høj kvalitet​

Hos Vejstrup Blik - VVS A/S er vores fokus at være din lokale blikkenslager i Svendborg, som du altid kan gå til, hvis du har spørgsmål eller brug for selv det mindste.

Få en blikkenslager med god service

Uanset hvilken opgave eller hvilket projekt du er i gang med, står vi klar til smøge ærmerne op og træde til. Vi lægger utroligt meget vægt på den gode dialog med dig, så du får den bedste service. Derudover er vi en blikkenslager, der kun leverer højeste kvalitet. For os er det en æres sag, og vi går ikke før du er tilfreds.

En Blikkenslager der leverer

Vi tilbyder alt inden for blikkenslager arbejde, uanset om der blot er tale om en dryppende vandhane på badeværelset eller om tagrenden skal repareres eller udskiftes. Vi har stor erfaring, og vælger du os, får du en blikkenslager, der leverer det resultat, du har behov for. Vi er desuden medlem af Håndværkernes garanti, hvilket er kvalitetstempel af vores virksomhed, og du kan derfor trygt komme til os.

Vi giver altid et godt tilbud

Vi glæder os altid til at velkomme på nye og gamle kunder og til at høre og dine ideer og udfordringer. Vi lever for at hjælpe dig, og derfor skal du altid bare ringe, hvis der er noget du er i tvivl om. Vi kigger nærmere på din situation og kommer også gerne ud til dig og tager et kig på din opgave.

Du skal blot ringe til os på 62 28 11 38, så giver vi selvfølgelig et godt og uforpligtende tilbud.

Bestil en service montør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane?

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

VEJSTRUP BLIK-VVS A/S

​Tiselholtvej 6, 5882 Vejstrup

CVR: 21011673

Telefon: 62 28 11 38

E-mail: post@vejstrupblikvvs.dk