Tips​

VAND​

Det er ikke småting der løber gennem rørene i de danske hjem. Prisen er lige nu ca. 57 kr. pr. 1000 liter vand. Med så høje priser kan det godt betale sig at holde øje med husets installationer.

En dryppende vandhane kan koste op mod 2.500 kroner om året. Det starter med et enkelt dryp. Og hvis ingen gør noget ved det, bliver det stille og roligt værre. Og så er det at det bliver dyrt. Hvis din vandhane drypper ”langsomt” slipper du måske med en ekstra regning på 200 kroner om året. Hvis den drypper hurtigt, ja så må du indstille dig på en ekstra regning på 2.500 kroner.

Hvis dit toilet løber, kan det koste op til 22.000 kroner. Der løber op til 400.000 liter rent vand i kloakken, hvis dit toilet løber, så der er uro i kummen. Eller for 22.000 kroner vand. Det er lidt af en gyser – som du ikke bare kan lukke låget for. Hvis dit toilet kun løber, så du har svært ved at se det, kan du alligevel nemt få en ekstra regning på 5-6.000 kroner for et år. Eller mere end et helt nyt moderne og økonomisk toilet. 

Skift armaturer

Der er ofte store besparelser at hente på at sætte husets armaturer under lup. To-grebsarmaturer kan med fordel udskiftes med et-grebsarmaturer. Det er både lettere og hurtigere at temperere vandet på et-grebsarmaturerne, så der kan spares adskillelige liter vand på den konto alene. Endnu flere dyre dråber sparer du ved at anskaffe en vandsparehane, der automatisk falder tilbage på halv vandmængde, når du slipper grebet. Der er mange muligheder. Få flere gode råd hos din lokale VVS mand. 

Skift WC

En typisk familie på 4 personer, med et ellers velfungerende toilet, der bruger 12 liter pr. skyl, bruger for ca. 4.900 kr. om året bare på toiletbrug. Derfor er der god økonomi i at udskifte det gamle toilet med et nyt moderne wc med spareskyl. Med et sådant toilet skyller du ca. med 2/4 liter pr. gang. På den måde kan du spare helt op til 3.000 kroner på et år. Men pas på, der skal en vis mængde til for at opnå den bedste hygiejne og undgå stoppede kloakrør. Spørg derfor altid din lokale VVS mand til råds.​

Bestil en service montør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane?

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

VEJSTRUP BLIK-VVS A/S

​Tiselholtvej 6, 5882 Vejstrup

CVR: 21011673

Telefon: 62 28 11 38

E-mail: post@vejstrupblikvvs.dk