gasfyr fra bosch

Gasfyr i højeste kvalitet

​Energieffektivitet er en af vores specialitet og noget vi har fokus på, nærmest uanset hvilken type opgaver i udfører. Derfor gælder det naturligvis også, hvis du ønsker et gasfyr, og derfor benytter vi de bedste gasfyr forhandlere, så du får en løsning i den højeste kvalitet.

Vi har valgt gasfyr fra Bosch

​De to nyeste EuroPur gasfyr fra Bosch: ZSB 14-3 E og 22-3 E er blevet så energieffektive, at de har opnået A/A/A mærke: Forbrug, El og Miljøbelastning.

I EuroPur findes den nyeste kondenserende teknologi. Det er oplagt at koble disse væghængte gasfyr sammen med varmtvandsbeholderen på 65 l., som har samme størrelse og design, men gasfyrene kan også nemt kombineres med andre varmtvandsbeholdere. Som alle andre gasfyr fra Bosch har EuroPur Energisparende A-pumpe

​Denne væghængte kondenserende gaskedel kan kobles sammen med varmtvandsbeholder, evt. i samme design og størrelse. Den indbyggede 3-vejsventil sørger, sammen med kedlens styring, for en optimal styring af energien enten til varmeanlægget eller varmtvandsbeholderen. Samtidig arbejder kedlen ekstremt støjsvagt og giver maksimal komfort på basis af topmoderne kondenserende teknologi.

Tysk kvalitet sikrer et gasfyr med lang levetid og stor sikkerhed for både varme, varmt vand, komfort og høj effektivitet, år efter år. 

​Fordele ved dette gasfyr:

  • ​Ideel til næsten alle almindelige husstørrelser
  • ​Fås med varmtvandsbeholder i samme design og størrelse, men an også kombineres med andre typer varmtvandsbeholdere
  • ​Ekstrem støjsvag drift pga. speciel isolering (maks. 35 dB)
  • ​Let at betjene på multifunktionsdisplay
  • ​Solvarmekompatibel pga. nyt styringssystem (Heatronic III)

- Rasmus Rosengaard via Facebook

Har brugt Vejstrup af flere omgange, altid med imødekommende håndværkere, som sætter en dyd i at aflevere et godt håndværk med en flot finish.

- Jørgen Skovsgaard via Google

Seriøst firma med dygtige medarbejdere

- Vester Skerninge Teaterforening via Google

Endelig en god oplevelse med et VVS firma som syntes at gå op i deres håndværk og er gode til at vejlede og kommunikere.

- Kim Munch via Google

Super god service kan varmt anbefales

- Jan Boel Nielsen via Google

Et dygtigt firma med god service og godt arbejde

- Lasse Loebenstein via Google

Vi har haft hjælp til en totalrenovering af et ældre hus fra Vejstrup VVS. Det omfattede blandt andet helt ny installation, tilslutning til fjernvarme og opsætning af 3 badeværelser. Alle aftaler er kvalitets-, pris og tidsmæssigt blevet overholdt.

Hvad venter du på?

Bestil dit gasfyr allerede i dag

Vi rykker ud med gasfyr på hele Fyn, men langt de fleste opgaver har vi i Svendborg. Du skal blot ringe til os på telefon 62 28 11 38, så besvarer vi dine spørgsmål samt giver dig et godt og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt