Gasfyr i højeste kvalitet

​Energieffektivitet er en af vores specialitet og noget vi har fokus på, nærmest uanset hvilken type opgaver i udfører. Derfor gælder det naturligvis også, hvis du ønsker et gasfyr, og derfor benytter vi de bedste gasfyr forhandlere, så du får en løsning i den højeste kvalitet.

Vi har valgt gasfyr fra Bosch

​De to nyeste EuroPur gasfyr fra Bosch: ZSB 14-3 E og 22-3 E er blevet så energieffektive, at de har opnået A/A/A mærke: Forbrug, El og Miljøbelastning.

I EuroPur findes den nyeste kondenserende teknologi. Det er oplagt at koble disse væghængte gasfyr sammen med varmtvandsbeholderen på 65 l., som har samme størrelse og design, men gasfyrene kan også nemt kombineres med andre varmtvandsbeholdere. Som alle andre gasfyr fra Bosch har EuroPur Energisparende A-pumpe

Denne væghængte kondenserende gaskedel kan kobles sammen med varmtvandsbeholder, evt. i samme design og størrelse. Den indbyggede 3-vejsventil sørger, sammen med kedlens styring, for en optimal styring af energien enten til varmeanlægget eller varmtvandsbeholderen. Samtidig arbejder kedlen ekstremt støjsvagt og giver maksimal komfort på basis af topmoderne kondenserende teknologi.

Tysk kvalitet sikrer et gasfyr med lang levetid og stor sikkerhed for både varme, varmt vand, komfort og høj effektivitet, år efter år. 

Fordele ved dette gasfyr:

  • ​Ideel til næsten alle almindelige husstørrelser
  • ​Fås med varmtvandsbeholder i samme design og størrelse, men an også kombineres med andre typer varmtvandsbeholdere
  • ​Ekstrem støjsvag drift pga. speciel isolering (maks. 35 dB)
  • ​Let at betjene på multifunktionsdisplay
  • ​Solvarmekompatibel pga. nyt styringssystem (Heatronic III)

Bestil dit gasfyr allerede i dag

Vi rykker ud med gasfyr på hele Fyn, men langt de fleste opgaver har vi i Svendborg. Du skal blot ringe til os på telefon 62 28 11 38, så besvarer vi dine spørgsmål samt giver dig et godt og uforpligtende tilbud.

Bestil en service montør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane?

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

VEJSTRUP BLIK-VVS A/S

​Tiselholtvej 6, 5882 Vejstrup

CVR: 21011673

Telefon: 62 28 11 38

E-mail: post@vejstrupblikvvs.dk