økonomisk og miljøvenlig

Kompakte kondenserende kedler for oliefyring​

Få styr på de stigende energipriser! Buderus har udviklet en ny generation af energieffektive kedler til dig ved at kombinere olie og kondenserende drift – med et imponerende lavt forbrug. Men alligevel med meget større varmekomfort og kompakte dimensioner.​

​Hvis man har energieffektiv opvarmning, har man dobbelt grund til glæde. Ud over at skåne pengepungen, skåner man nemlig også det naturlige grundlag for vores eksistens. En yderligere grund at til vælge svovlfattig fyringsolie og kondenserende teknik fra Buderus. Men ikke den eneste.


Se mulighederne, udnyt dem og få mere ud af det

Energiudnyttelsen ved Logano plus GB135 sker i forbindelse med et fast aftrækssystem. En ekstra energi fra røggasserne fører til virkningsgrader på op til 99%. Det kondensat, der opstår derved, opsamles i kondensatbeholderen og kan herefter bortledes. Og den optimale tilpasning mellem kedel, regulering og oliebrænder sikrer høj årsnyttevirkning.​

En tiltalende kombination

Olie plus kondensering er en regning, der går op for dig med det samme. Du kombinerer nemlig en perfekt konstruktion med imponerende innovation. Energikilden olie giver et fremragende, driftssikkert forsyningsnet med tilsvarende uafhængighed ved indkøb. Ingen varmeteknik har større erfaring at ty til. Den meget moderne kondenserende drift får det teknologisk mulige ud af det, hvad angår energieffektivitet og omkostningsbesparelser. Buderus tilføjer et langtidsaspekt med maksimal kvalitet og forarbejdning, således at glæden ved din nye kedel bevares i årtier, og spareeffekten bærer dig langt ind i fremtiden.

Fordele

  • Nemt at finde tilslutning: Alle tilslutninger er placeret på kedlens top
  • Frit pladsvalg: Mulighed for rumluftuafhængig drift
  • Logamatic EMS: Intelligent reguleringssystem
  • Støjsvag drift: Lukket konstruktion for støjsvag drift
  • Meget robust: pga. Grauguss-legeringe
  • Meget fleksibel: Gængse fyringsolier EL standard og svovlfattig kan anvendes
  • Enkel transport: Kedel og beholder kan leveres hver for sig
  • Gennemprøvet materiale: Varmtvandsbeholdere med DUOCLEAN MKT for hygiejnisk rent vand

- Rasmus Rosengaard via Facebook

Har brugt Vejstrup af flere omgange, altid med imødekommende håndværkere, som sætter en dyd i at aflevere et godt håndværk med en flot finish.

- Jørgen Skovsgaard via Google

Seriøst firma med dygtige medarbejdere

- Vester Skerninge Teaterforening via Google

Endelig en god oplevelse med et VVS firma som syntes at gå op i deres håndværk og er gode til at vejlede og kommunikere.

- Kim Munch via Google

Super god service kan varmt anbefales

- Jan Boel Nielsen via Google

Et dygtigt firma med god service og godt arbejde

- Lasse Loebenstein via Google

Vi har haft hjælp til en totalrenovering af et ældre hus fra Vejstrup VVS. Det omfattede blandt andet helt ny installation, tilslutning til fjernvarme og opsætning af 3 badeværelser. Alle aftaler er kvalitets-, pris og tidsmæssigt blevet overholdt.

Skal du bruge en dygtig fagmand?

Bestil en servicemontør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane?

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt