Hvorfor solvarme?

Tænk på miljøet med solvarme​

​Energi fra solen er gratis energi, der sparer miljøet for CO2-belastning og giver dig besparelser på varmeregningen. Solvarme er i de fleste tilfælde en eller flere solfangere på taget. Solfangeren overfører den gratis energi fra solen via et lukket rørsystem til en varmtvandsbeholder i bryggerset. Her han varmen lagres til de perioder hvor solen ikke skinner.​

solvarme-1

Solvarme i kombination med anden opvarmning

​Lagres i en beholder i bryggerset på typisk 200 – 500 liter. I forbindelse med beholderen sidder en forprogrammeret styring, der ikke kræver betjening i hverdagen. Du får altså gratis energi helt uden besvær.

Solvarme kan meget enkelt bruges sammen med husets øvrige energikilder, uanset om der er tale om naturgas, oliefyr, brændefyr eller pillefyr.​

Solvarmebeholder til solvarmeanlæg​

Solvarmebeholdere er som standard udstyret med dobbeltspiral, hvilket gør det nemt at tilslutte andre varmekilder f.eks. et brændefyr eller et træpillefyr eller jordvarme. Leveres med en magnesium anode, som modvirker rust og derved sikrer lang holdbarhed.

solvarme-3

- Rasmus Rosengaard via Facebook

Har brugt Vejstrup af flere omgange, altid med imødekommende håndværkere, som sætter en dyd i at aflevere et godt håndværk med en flot finish.

- Jørgen Skovsgaard via Google

Seriøst firma med dygtige medarbejdere

- Vester Skerninge Teaterforening via Google

Endelig en god oplevelse med et VVS firma som syntes at gå op i deres håndværk og er gode til at vejlede og kommunikere.

- Kim Munch via Google

Super god service kan varmt anbefales

- Jan Boel Nielsen via Google

Et dygtigt firma med god service og godt arbejde

- Lasse Loebenstein via Google

Vi har haft hjælp til en totalrenovering af et ældre hus fra Vejstrup VVS. Det omfattede blandt andet helt ny installation, tilslutning til fjernvarme og opsætning af 3 badeværelser. Alle aftaler er kvalitets-, pris og tidsmæssigt blevet overholdt.

Skal du bruge en dygtig fagmand?

Bestil en servicemontør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane?

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt