Opfyld dine behov

Træpillefyr

​For at blive tilfreds med din biobrændselskedel er det vigtigt, at kedlen svarer til dine behov og ønsker. Et træpillefyr ville derfor være værd at overveje. Udskiftningen af den gamle oliekedel til et træpillefyr vil typisk kunne reducere udgifterne til brændsel med op til 50 %. Vælges i stedet en kedel til forbrænding af skovtræ, vil reduktionen kunne blive helt op til 75 %.

Vi hjælpe dig gerne med at levere og montere træpillefyr i blandt andet Svendborg, Nyborg på Langeland.

Skiftet fra foreksempel en oliekedel til en biobrændselskedel vil forøge den arbejdsbyrde, der er i forbindelse med vedligeholdelse og pasning af pillefyret i varmeinstallationen. Her er det vigtigt at vide, hvor stort et arbejde du er villig til at påtage dig.

Lidt forenklet vil en halv automatisk stokerkedel give den letteste overgang til biobrændsel, mens en kedel alene til skovtræ, bedst egner sig, hvis du er indstillet på dagligt at passe anlægget.​

Ved at vælge kombinationskedler, der kan anvende både træpiller og fastbrændsel, opnås både mulighed for at kunne få den store besparelse ved at anvende fastbrændsel og samtidig friheden til ikke altid dagligt at skulle passe anlægget.

​En tommelfingerregel er, at jo billigere brændslet er, jo mere arbejde er der forbundet med pasningen af varmeanlægget.​​​

- Rasmus Rosengaard via Facebook

Har brugt Vejstrup af flere omgange, altid med imødekommende håndværkere, som sætter en dyd i at aflevere et godt håndværk med en flot finish.

- Jørgen Skovsgaard via Google

Seriøst firma med dygtige medarbejdere

- Vester Skerninge Teaterforening via Google

Endelig en god oplevelse med et VVS firma som syntes at gå op i deres håndværk og er gode til at vejlede og kommunikere.

- Kim Munch via Google

Super god service kan varmt anbefales

- Jan Boel Nielsen via Google

Et dygtigt firma med god service og godt arbejde

- Lasse Loebenstein via Google

Vi har haft hjælp til en totalrenovering af et ældre hus fra Vejstrup VVS. Det omfattede blandt andet helt ny installation, tilslutning til fjernvarme og opsætning af 3 badeværelser. Alle aftaler er kvalitets-, pris og tidsmæssigt blevet overholdt.

Hør mere om træpillefyr

Kontakt os og hør nærmere om hvad et træpillefyr koster

Hvis tanken om et nyt træpillefyr lyder som noget for dig, så skal du være velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan få opfyldt dit behov og dine ønsker. Kontakt os i dag på telefon 62 28 11 38.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt