Træpillefyr​ - opfyld dine behov

​For at blive tilfreds med din biobrændselskedel er det vigtigt, at kedlen svarer til dine behov og ønsker. Et træpillefyr ville derfor være værd at overveje.


Udskiftningen af den gamle oliekedel til et træpillefyr vil typisk kunne reducere udgifterne til brændsel med op til 50 %. Vælges i stedet en kedel til forbrænding af skovtræ, vil reduktionen kunne blive helt op til 75 %.

Skiftet fra foreksempel en oliekedel til en biobrændselskedel vil forøge den arbejdsbyrde, der er i forbindelse med vedligeholdelse og pasning af pillefyret i varmeinstallationen. Her er det vigtigt at vide, hvor stort et arbejde du er villig til at påtage dig.

Lidt forenklet vil en halv automatisk stokerkedel give den letteste overgang til biobrændsel, mens en kedel alene til skovtræ, bedst egner sig, hvis du er indstillet på dagligt at passe anlægget. Ved at vælge kombinationskedler, der kan anvende både træpiller og fastbrændsel, opnås både mulighed for at kunne få den store besparelse ved at anvende fastbrændsel og samtidig friheden til ikke altid dagligt at skulle passe anlægget.

En tommelfingerregel er, at jo billigere brændslet er, jo mere arbejde er der forbundet med pasningen af varmeanlægget.​​

Kontakt os og hør nærmere om hvad et træpillefyr koster

Hvis tanken om et nyt træpillefyr lyder som noget for dig, så skal du være velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan få opfyldt dit behov og dine ønsker. Kontakt os i dag på telefon 62 28 11 38.

Bestil en service montør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane?

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

VEJSTRUP BLIK-VVS A/S

​Tiselholtvej 6, 5882 Vejstrup

CVR: 21011673

Telefon: 62 28 11 38

E-mail: post@vejstrupblikvvs.dk