vi hAR stor viden omkring varmepumper

Varmepumper er fremtidens teknologi

​Hos Vejstrup Blik - VVS A/S ved vi alt om varmepumper, og derfor er du din opgave i trygge hænder hos. Vi både sælger og monterer, så du slipper for al besværet.

​Store besparelser ved varmepumper

Varmepumper er yderst energieffektive og kan dække op til 75 % af dit energiforbrug ved at bruge energi fra din egen grund. Faktisk kan besparelsen være så høj, at investeringen er tilbagebetalt på blot få år.

En anden vigtig fordel ved varmepumper er, at der er et minimalt behov for service og vedligehold.

Når varmepumpen først er installeret, kan du næsten glemme alt om den. Den vil fungere hver dag, hele året rundt og gøre dit hjem varmt og komfortabelt.

Vi hjælper dig desuden ved at undersøge og dermed give dig et overblik over din besparelse, så du er bedre klædt på til at træffe en beslutning om et eventuelt køb.

Simpelt med en luftvarmepumpe

Med vores luft til luft varmepumper slipper du både for at bore og grave, hvilket i mange tilfælde kan være en rigtig god ide. I stedet henter du energien direkte fra den omgivende luft ved hjælp af et luftmodul.

Vores luft til vand eller luft varmepumper kan både være placeret indendørs eller udendørs, afhængig af hvilken model du vælger.

En luftvarmepumpe er ikke helt så effektiv, når det er meget koldt udendørs. Nedenfor kan du se nærmere på de varmepumper, vi sælger.

Danfoss DHP-H Opti

DHP-H varmepumper udnytter energi fra jorden, luften eller vandet. Består af én enhed: varmepumpe med integreret varmtvandsbeholder

Særlige funktioner ved disse varmepumper

  • Opti teknologi garanterer maksimal virkningsgrad, dag efter dag.
  • Integreret varmtvandsbeholder sikrer brugsvandsproduktion, som er hurtigere og ved en højere temperatur end med traditionel teknologi takket væres vores patenterede TWS teknologi
  • Kan producere både passiv og aktiv køling
  • Kræver minimal plads - 690 x 596 x 1845 mm (DxBxH)
varmepumpe 3

Hvordan virker varmepumper?

  1. Brinen*, der cirkulerer i kollektorslangen, opsamler varmeenergi fra jorden, luften eller vandet.
  2. I varmeveksleren (fordamperen) overføres varmeenergien til varmepumpens iskolde kølemiddel**, som så bliver opvarmet et par grader og fordamper.
  3. I kompressoren komprimeres det nu gasformige kølemiddel. Når trykket stiger, så stiger temperaturen ligeledes. Varmen, som dermed genereres, overføres via en varmeveksler (kondensator) til din boligs varmesystem
  4. Via kondensatoren frigiver kølemidlet varmen til varmesystemet i din bolig. Samtidig bliver kølemidlet nedkølet og kondenseres
  5. Over ekspansionsventilen sænkes tryk og temperatur så processen kan begynde forfra, når kølemidlet når fordamperen

- Rasmus Rosengaard via Facebook

Har brugt Vejstrup af flere omgange, altid med imødekommende håndværkere, som sætter en dyd i at aflevere et godt håndværk med en flot finish.

- Jørgen Skovsgaard via Google

Seriøst firma med dygtige medarbejdere

- Vester Skerninge Teaterforening via Google

Endelig en god oplevelse med et VVS firma som syntes at gå op i deres håndværk og er gode til at vejlede og kommunikere.

- Kim Munch via Google

Super god service kan varmt anbefales

- Jan Boel Nielsen via Google

Et dygtigt firma med god service og godt arbejde

- Lasse Loebenstein via Google

Vi har haft hjælp til en totalrenovering af et ældre hus fra Vejstrup VVS. Det omfattede blandt andet helt ny installation, tilslutning til fjernvarme og opsætning af 3 badeværelser. Alle aftaler er kvalitets-, pris og tidsmæssigt blevet overholdt.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål?

Varmepumper skal ses som en investering, og i vores optik er den i de fleste tilfælde en rigtig god en af slagsen. Har du spørgsmål omkring varmepumper eller energiregnskab? Så tag endelig fat i os. Vi lever for at løse opgaver for vores glade kunder, men også for at rådgive dem så de træffer de bedste beslutninger.

Ring til på telefon 62 28 11 38, så tager vi os en snak om din opgave, samt hvilke varmepumper vi kan tilbyde dig.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt