Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.
HVEM ER VI?

Profil

​Vejstrup Blik VVS A/S drives i dag af aut. VVS installatør Dannie Storm Ramussen og Nicolai Boel. Med et team af dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere bestræber vi os på at udfører et godt stykke håndværk inden for VVS og Blikkenslager faget, til en fornuftig pris, hvor kvalitet, rådgivning og kundetilfredshed kommer i første række. Virksomheden beskæftiger i snit 15 medarbejdere. Vi udfører VVS arbejde på hele Fyn men har de fleste af vores kunder i Svendborg, og i det gamle Gudme og Egebjerg kommune område. Akutte behov for hjælp udføres straks, mens andet arbejde laves hurtigst muligt efter aftale. Vi udfører naturligvis førsteklasses arbejde og benytter altid kvalitetsprodukter.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet af Niels Jørgen Larsen i 1925, hvor han havde til huse ved havnen i Svendborg.

1. juni 1928 med 15 kr på lommen flyttede han virksomheden til Vejstrup; hvor han etablerede hus og værksted på landevejen.

Jørgen Larsen overtager i 1970 sin faderes virksomhed, og driver den frem til 1976 hvor han bygger nyt værksted på Tiselholtvej 6, her har virksomheden fortsat sin beliggenhed. Virksomheden vokser som følge af Jørgen Larsens flid og dygtighed, og herved opbygges en stor kundekreds.

1. August 1980 kommer Michael Larsen søn af Jørgen Larsen i lære, i en alder af 16 år. Michael Larsen har trofast været i virksomheden lige siden, bortset fra et år, hvor han arbejdede som svend for at se hvordan man gjorde andre steder.

I 1992 overtages firmaet S.E.V. i Ulbølle, der udelukkende udførte service på gas og oliefyr, som derved tilførte Vejstrup Blik-VVS yderligere kompetencer inden for varme service.

1. januar 1993 træder Michael Larsen ind som medejer af virksomheden som omdannes til Vejstrup Blik-VVS I/S.

1. januar 1996 overtager Michael Larsen hele virksomheden, som senere omdannede firmaet til Vejstrup Blik-VVS A/S

1. marts 2022 overtager aut. VVS installatør og ansat Dannie Storm Rasmussen og Nicolai Boel, udlært i firmaet som VVS’er og Blikkenslager, virksomheden. Nicolai har endvidere adskillige års erfaring fra både grossist og leverandør branchen, især indenfor varmepumper.

Se vores arbejde

MILJØPOLITIK HOS Vejstrup-Blik VVS A/SS

Vejstrup Blik VVS A/S ønsker at blive opfattet som en miljøbevidst og respekteret servicevirksomhed og samarbejdspartner. For at nå dette mål vil vi bidrage til en bæredygtig udvikling ved at mindske spild og energiforbrug og løbende forbedre miljøforholdene overalt i virksomhederne.

​Desuden forsøger vi at være bevidste om vores miljømæssige ansvar.

Ved at arbejde på at indføre et system til styring af vores sundheds-, sikkerheds- og miljømæssige indsats og gøre dette til en integreret del af den daglige arbejdsgang tilstræber vi at:

Løfte i flok – forstået på den måde, at alle i virksomheden skal involveres og yde en aktiv indsats.

Minimerer de miljømæssige konsekvenser af vores aktiviteter.

Imødekomme såvel vores medarbejderes som kundernes behov på en miljømæssig bæredygtig og forsvarlig måde.

Fremme ansvarsfølelsen hos medarbejdere overfor miljøet gennem inddragelse i miljøledelse, for til stadighed at reducere miljøpåvirkningerne.

Via løbende proces og produktions optimeringer at reducere energiforbrug og affaldsmængder.

SKAL DU BRUGE EN DYGTIG FAGMAND?

Bestil en servicemontør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

(+45) 62 28 11 38
post@vejstrupblikvvs.dk