Varmepumpe

Få komfort med store besparelser. Vi installerer energieffektive varmepumper, som kan dække op til 75 % af dit energiforbrug.
VI HAR STOR VIDEN OMKRING VARMEPUMPER

Varmepumper er fremtidens teknologi

​Hos Vejstrup Blik – VVS A/S ved vi alt om varmepumper, og derfor er din opgave i trygge hænder hos. Vi både sælger og monterer varmepumper i blandt andet Svendborg, Nyborg og på Langeland, så du slipper for al besværet.

​Store besparelser ved varmepumper

Varmepumper er yderst energieffektive og kan dække op til 75 % af dit energiforbrug ved at bruge energi fra din egen grund. Faktisk kan besparelsen være så høj, at investeringen er tilbagebetalt på blot få år.

En anden vigtig fordel ved varmepumper er, at der er et minimalt behov for service og vedligehold.

Når varmepumpen først er installeret, kan du næsten glemme alt om den. Den vil fungere hver dag, hele året rundt og gøre dit hjem varmt og komfortabelt.

Vi hjælper dig desuden ved at undersøge og dermed give dig et overblik over din besparelse, så du er bedre klædt på til at træffe en beslutning om et eventuelt køb.

Simpelt med en luftvarmepumpe

Med vores luft til luft varmepumper slipper du både for at bore og grave, hvilket i mange tilfælde kan være en rigtig god ide. I stedet henter du energien direkte fra den omgivende luft ved hjælp af et luftmodul.

Vores luft til vand eller luft varmepumper kan både være placeret indendørs eller udendørs, afhængig af hvilken model du vælger.

En luftvarmepumpe er ikke helt så effektiv, når det er meget koldt udendørs. Nedenfor kan du se nærmere på de varmepumper, vi sælger.

Danfoss DHP-H Opti

DHP-H varmepumper udnytter energi fra jorden, luften eller vandet. Består af én enhed: varmepumpe med integreret varmtvandsbeholder

Særlige funktioner ved disse varmepumper

  • Opti teknologi garanterer maksimal virkningsgrad, dag efter dag.
  • Integreret varmtvandsbeholder sikrer brugsvandsproduktion, som er hurtigere og ved en højere temperatur end med traditionel teknologi takket væres vores patenterede TWS teknologi
  • Kan producere både passiv og aktiv køling
  • Kræver minimal plads – 690 x 596 x 1845 mm (DxBxH)

Hvordan virker varmepumper?

  1. Brinen*, der cirkulerer i kollektorslangen, opsamler varmeenergi fra jorden, luften eller vandet.
  2. I varmeveksleren (fordamperen) overføres varmeenergien til varmepumpens iskolde kølemiddel**, som så bliver opvarmet et par grader og fordamper.
  3. I kompressoren komprimeres det nu gasformige kølemiddel. Når trykket stiger, så stiger temperaturen ligeledes. Varmen, som dermed genereres, overføres via en varmeveksler (kondensator) til din boligs varmesystem
  4. Via kondensatoren frigiver kølemidlet varmen til varmesystemet i din bolig. Samtidig bliver kølemidlet nedkølet og kondenseres
  5. Over ekspansionsventilen sænkes tryk og temperatur så processen kan begynde forfra, når kølemidlet når fordamperen

SKAL DU BRUGE EN DYGTIG FAGMAND?

Bestil en servicemontør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

(+45) 62 28 11 38
post@vejstrupblikvvs.dk