Gasfyr

Installation af gaskedler fra Bosch. Med kondenserende teknologi får du energieffektive gaskedler til gavn for miljøet og dit forbrug.
GASFYR FRA BOSCH

Gasfyr i højeste kvalitet

​Energieffektivitet er en af vores specialitet og noget vi har fokus på, nærmest uanset hvilken type opgaver i udfører. Derfor gælder det naturligvis også, hvis du ønsker et gasfyr, og derfor benytter vi de bedste gasfyr forhandlere, så du får en løsning i den højeste kvalitet.

Vi rykker ud med gasfyr på hele Fyn, men langt de fleste opgaver har vi i Svendborg, Nyborg og på Langeland.

Vi har valgt gasfyr fra Bosch

​De to nyeste EuroPur gasfyr fra Bosch: ZSB 14-3 E og 22-3 E er blevet så energieffektive, at de har opnået A/A/A mærke: Forbrug, El og Miljøbelastning.

I EuroPur findes den nyeste kondenserende teknologi. Det er oplagt at koble disse væghængte gasfyr sammen med varmtvandsbeholderen på 65 l., som har samme størrelse og design, men gasfyrene kan også nemt kombineres med andre varmtvandsbeholdere. Som alle andre gasfyr fra Bosch har EuroPur Energisparende A-pumpe

Denne væghængte kondenserende gaskedel kan kobles sammen med varmtvandsbeholder, evt. i samme design og størrelse. Den indbyggede 3-vejsventil sørger, sammen med kedlens styring, for en optimal styring af energien enten til varmeanlægget eller varmtvandsbeholderen. Samtidig arbejder kedlen ekstremt støjsvagt og giver maksimal komfort på basis af topmoderne kondenserende teknologi.

Tysk kvalitet sikrer et gasfyr med lang levetid og stor sikkerhed for både varme, varmt vand, komfort og høj effektivitet, år efter år.

​Fordele ved dette gasfyr:

  • ​Ideel til næsten alle almindelige husstørrelser
  • ​Fås med varmtvandsbeholder i samme design og størrelse, men an også kombineres med andre typer varmtvandsbeholdere
  • ​Ekstrem støjsvag drift pga. speciel isolering (maks. 35 dB)
  • ​Let at betjene på multifunktionsdisplay
  • ​Solvarmekompatibel pga. nyt styringssystem (Heatronic III)
VI ER MED I HELE PROCESSEN

Naturgasinstallation

Opsætning af naturgaskedler, gasbrænder og gaskomfur, vi sørger for alt lige fra tegning af kontrakt til naturgasselskab, til naturgasanlæget er installeret og alt er afleveret med brugervejledning.​.

SKAL DU BRUGE EN DYGTIG FAGMAND?

Bestil en servicemontør

Planlægger du en større energirenovering eller skal du bare have skiftet en vandhane

Send os en uddybende beskrivelse af din opgave via formularen, og vi vil tage kontakt til dig hurtigst muligt.

(+45) 62 28 11 38
post@vejstrupblikvvs.dk